Päivitetty 20.9.2007

Timo Laapotin Portfolio

Tälle sivulle olen koonnut joukon jollain tavalla digitaaliseen mediaan liittyviä työnäytteitäni. HUOM! Näytteet ovat vuodelta 2007 ja sitä ennen. Vuoden 2007 jälkeisiä työnäytteitä F4U:n referensseissä.

Kemin Palloseuran verkkosivusto. Alla kuvakaappaus sivuston pääsivusta.

keps:n etusivu

Tammi-helmikuussa 2006 olin Kemin LumiLinnan valokuvaajana. Osa tuolloin ottamistani valokuvista on nähtävillä LumiLinna-sivullani. Kun toimitin valmiit kuvat CD-levyillä, en malttanut olla tekemättä niihin kansia. Tässä ovat kuvat yhden toimittamani levyn etu- ja takakannesta:

kuvaCD:n etukansi kuvaCD:n takakansi

Sama toimenkuva jatkui laajennettuna versiona myös 2007. Silloin kuvasin myös koko linnan rakennusajan. Osan kuvamateriaalista olen laittanut saataville LumiLinna 2007 -sivustolle.

Aiemmissa verkkosivustoprojekteissa olen ollut mukana rakentamassa MobiiliOptiman käyttöliittymän prototyyppiä. Käyttöliittymä toimi muillakin kuin mobiililaitteilla, mutta se rakennetiin toimimaan erityisesti pienellä näytöllä.

Kirjoittajan ABC-kortti -sivuston prototyypin olen rakentanut kokonaan itse projektina tehdyn suunnitelman mukaisesti. Prototyypissä ei ole koko sivuston sisältöä ja siinä toimivatkin ainoastaan alleviivatut linkit ja valikkovalinnat. Materiaalia on pääasiassa kielenhuollon alueella. Prototyyppiä on korjailtu käytettävyyden arvioinnissa havaittujen ongelmien osalta. Syksyllä 2005 ja 2006 toimineet projektit tekivät prototyypin ja suunnitelmien perusteella sivuston valmiiksi.

web-sivuja

Taittoa olen harjoitellut graafinen suunnittelu -kurssilla. Kurssityönäni tein artikkelin LumiLinnasta (pdf n. 0,5Mt). Tässä yksi kuva tuosta artikkelista:

lumilinna-artikkeli

Taittamista olen tehnyt myös työkseni. Toimitin Pohjolan Sanomille Puuhaillaan-nimistä lasten palstaa. Alla on kuva 18.9.2006 julkaistusta palstasta. Puuhaillaan-sivuilleni olen kerännyt joukon palstalle tekemiäni juttuja.

puuhaillaan-palsta

Fotosoppailua on tullut harrasteltua kuljailumielessä. Tässä on yksi esimerkki, jossa on useampi kuva yhdisteltynä.

kuvakollaasi BMW:stä

Näitten kuljailujen kautta kehittyi idea, että voisi tehdä sukulaisille synttärilahjaksi vastaavanlaisia viritelmiä vanhoista valokuvista. Niitä tulikin tehtyä muutama kappale. Kuvat kehitettiin, kehystettiin ja luovutettiin uusille omistajilleen. Tässä on eräs tuollainen lahjakuvatus:

kuvakollaasi kallesta

Joulukortteihinkin piti saada omanlaista tunnelmaa aikaan. Oikealla on vuodelta 2004 peräisin oleva joulukortti. Näitä yksinkertaisesti tulostettiin A4-arkeille joiden toiselle puolelle tulostettiin osoitteet. Sitten arkki taitettiin kahtia, niitattiin kiinni ja kiikutettiin postiin.

joulukortti
takaisin cv:hen pääsivulle
Valid HTML 4.0!